Kay Egil Ellingsen

Kay Egil Ellingsen

Fagansvarlig - Forfatter - Kursinstruktør - Foredragsholder

Med en kundemasse på 20.000 personer (2400 ledere), 1400 bedrifter er Kay Ellingsen en av de mest erfarne coacher/utviklere i Skandinavia innen omstilling. Han er forfatter av fagbøker som omhandler salg & service, samt Prestasjonsledelse med grunnleggende atferdspsykologi og kommunikasjon.

Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse).

• Bestselgerens 24 ferdigheter
• Bestselgerens kommunikasjon
• Prestasjonsledelse
• 174 caser/øverlser innen Humankapital, ledelse og servicekvalitet
• Faginnhold godkjent ISO sertifisert gjennom SKANEM AS
• 3 bøker i omstilling for LO Industri (219.000 medlemmer) Bok 1 i samarbeid med advokat Arve Due Lund. Bok 2 tiltak i omstilling Kay Ellingsen. Bok 3 – Det psykososiale arbeidsmiljø i samarbeid med Mike Cechnowicz. Totalt 7 bøker.

Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Kay har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet, hvor han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedringsprosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker.

Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay sine kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter, hvor han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay har også vært faglærer på Markedshøgskolen innen relasjonsledelse og personlig salg.